Novosti

10.03.2018

New Age School Vas poziva na humanitarnu predstavu

Draga deco, poštovani roditelji, Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo na humanitarnu predstavu koja će se održati u „Cinemi“ u Zrenjaninu, 13.03.2018. Sav prihod od ulaznica je namenjen dečjem odeljenju zrenjaninske bolnice „Đorđe Joanović“, tako da je i cena ulaznice proizvoljna. Na ostavljajte osmeh kod kuće, već ga obavezno ponesite na priredbu. S ljubavlju, New Age School
09.03.2018

Srećan 8. mart

Svim pripadnicama lepšeg pola škola New Age želi srećan Dan žena. Pošto slike govore bolje od reči, ovim putem Vam šaljemo čestitke koje su naši đaci napravili s ljubavlju po ideji nastavnice Marine. Autori čestitki na fotografijama su učenici drugog razreda iz Zrenjanina.   Autori čestitki su učenici drugog razreda iz Melenaca.
04.03.2018

Grupa UpstreamB1+ na uglednom času

U četvrtak 22.02.2018. učenici grupa Upstream B1+ su sa svojim nastavnicama Sonjom i Jelenom imali zanimljiv čas uz primenu IKT. Čas se bazirao na kratkom filmu u režiji Ramona i Pedra u kome se prikazuje sazrevanje dečaka od tinejdžera do odraslog čoveka. Na ovom času su učenici na vrlo interesantan način vežbali različite veštine: komunikaciju, pisanje i usvajanje novih reči […]
25.02.2018

Vrtić u Melencima

A kada se petogodišnjaci i šestogodišnjaci u Melencima okupe na času engleskog kod nastavnice Marijane – to izgleda ovako. (Kliknite na reč „ovako“ i pogledajte mališane.)
19.02.2018

Čestitke za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je ulepšao časove u New Age školi, pa su tako i učenici  nastavnice Marine proslavili Dan zaljubljenih. Zadatak je bio prost – svako je napravio čestitku po svojoj volji.
14.02.2018

Dan zaljubljenih na Bagljašu

Sa nastavnicom Nerom je 14. februar 2018. proslavljen žurkom. Pogađate, pao je po koji selfie… Deca četvrtog i petog razreda su se na Bagljašu družila uz muziku, a kao i uvek odlično raspoloženje, ovekovečili su čestitkama za Valentine’s Day.    
14.02.2018

Valentine’s Day

Dan zaljubljenih smo, kao i svake godine, proslavili i 2018. Ni zimski virusi nas nisu sprečili, iako su nam umanjili grupe. Bolesnim drugarima će verovatno biti žao što su ovo propustili, ali nadoknadiće čim ozdrave! Pošto su časovi mnogo interesantniji ako male ruke nešto stvore, Dan zaljubljenih je bio pravi izazov za njih…     Ovako su izgledali časovi u […]
14.02.2018

Dan zaljubljenih u Lukićevu

Deca trećeg, četvrtog i petog razreda su u Lukićevu maštovito proslavila Dan zaljubljenih. Pogledajte dela njihovih vrednih ruku.
21.01.2018

U susret Novoj godini

Petaci su nestrpljivo čekali Novu godinu, pa su sa nastavnicom Nerom osmislili druženje u to ime. Na Bagljašu se zato Nova godina čekala malo ranije, 20. decembra . Učenici su se družili uz muziku, a ovom prilikom su napravili i novogodišnje čestitke svojim roditeljima. .
19.01.2018

Engleski se rado uči

Predškolci rado uče engleski i to kroz igru. Pogledajte kako, kliknite ovde. Na snimku je predškolska grupa iz Melenaca, a iza kamere se nalazi nastavnica Marijana.   I mlađi osnovci uživaju i uče kroz zabavu, ne samo u Melencima, već i u Elemiru i Lukićevu. Da uče sa puno ljubavi dokazuju i čestitke namenjene njihovoj nastavnici.