Novosti

04.03.2018

Grupa UpstreamB1+ na uglednom času

U četvrtak 22.02.2018. učenici grupa Upstream B1+ su sa svojim nastavnicama Sonjom i Jelenom imali zanimljiv čas uz primenu IKT. Čas se bazirao na kratkom filmu u režiji Ramona i Pedra u kome se prikazuje sazrevanje dečaka od tinejdžera do odraslog čoveka. Na ovom času su učenici na vrlo interesantan način vežbali različite veštine: komunikaciju, pisanje i usvajanje novih reči […]
25.02.2018

Vrtić u Melencima

A kada se petogodišnjaci i šestogodišnjaci u Melencima okupe na času engleskog kod nastavnice Marijane – to izgleda ovako. (Kliknite na reč „ovako“ i pogledajte mališane.)
19.02.2018

Čestitke za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je ulepšao časove u New Age školi, pa su tako i učenici  nastavnice Marine proslavili Dan zaljubljenih. Zadatak je bio prost – svako je napravio čestitku po svojoj volji.
14.02.2018

Dan zaljubljenih na Bagljašu

Sa nastavnicom Nerom je 14. februar 2018. proslavljen žurkom. Pogađate, pao je po koji selfie… Deca četvrtog i petog razreda su se na Bagljašu družila uz muziku, a kao i uvek odlično raspoloženje, ovekovečili su čestitkama za Valentine’s Day.    
14.02.2018

Valentine’s Day

Dan zaljubljenih smo, kao i svake godine, proslavili i 2018. Ni zimski virusi nas nisu sprečili, iako su nam umanjili grupe. Bolesnim drugarima će verovatno biti žao što su ovo propustili, ali nadoknadiće čim ozdrave! Pošto su časovi mnogo interesantniji ako male ruke nešto stvore, Dan zaljubljenih je bio pravi izazov za njih…     Ovako su izgledali časovi u […]
14.02.2018

Dan zaljubljenih u Lukićevu

Deca trećeg, četvrtog i petog razreda su u Lukićevu maštovito proslavila Dan zaljubljenih. Pogledajte dela njihovih vrednih ruku.
21.01.2018

U susret Novoj godini

Petaci su nestrpljivo čekali Novu godinu, pa su sa nastavnicom Nerom osmislili druženje u to ime. Na Bagljašu se zato Nova godina čekala malo ranije, 20. decembra . Učenici su se družili uz muziku, a ovom prilikom su napravili i novogodišnje čestitke svojim roditeljima. .
19.01.2018

Engleski se rado uči

Predškolci rado uče engleski i to kroz igru. Pogledajte kako, kliknite ovde. Na snimku je predškolska grupa iz Melenaca, a iza kamere se nalazi nastavnica Marijana.   I mlađi osnovci uživaju i uče kroz zabavu, ne samo u Melencima, već i u Elemiru i Lukićevu. Da uče sa puno ljubavi dokazuju i čestitke namenjene njihovoj nastavnici.
18.01.2018

The life cycle of a flowering plant

Часови који су интересантни и на којима се више учи и памти cу нешто уобичајено и нешто што се у нашој школи подразумева. Један од тих часова се показао ефикасним и већ годинама је у плановима наставника. То је час када ученици могу да на практичан начин сагледају значај одређеног животног процеса, у овом случају животни циклус цветања биљке, и […]
27.04.2017

Postali smo #1 partner Addvantage partner u Srbiji! 🙂

Dragi polaznici, dragi roditelji, Sa zadovoljstvom Vam delimo radosnu vest da smo ostvarili status #1 partnera u Srbiji za 2017. godinu! To znači da je u proteklih godinu dana najveći broj polaznika koji su izlazili i uspešno polagali ESOL ispite pri Britanskom savetu, upravo došlo iz New Age School 5+. Veoma smo ponosni na tu činjenicu i želimo da Vam […]