Mišljenja polaznika

Aleksandra Zečić, doktorant na Univerzitetu Gent


Izuzetno znanje, zalaganje i podrška nastavnika u toku deset godina provedenih u ovoj školi pomogli su mi da, pre svega, savladam jezik na veoma visokom nivou i uspešno položim test za Certificate of Proficiency in English (CPE), a potom i da primenim stečeno znanje na studijama u inostranstvu. Master studije na engleskom jeziku sam završila na dva univerziteta, u Upsali (Uppsala Universitet) i Minhenu (Ludwig-Maximilians-Universität München), u okviru Erasmus Mundus Master Programme in Evolutionary Biology (MEME) i kao stipendista Evropske Unije. Trenutno sam na doktorskim studijama na Univerzitetu u Gentu (Universiteit Gent), gde proučavam fiziologiju starenja.

Ivana Bugarin


Zahvaljujući visokim standardima i detaljnoj pripremi za testiranje u školi New Age School 5+, uspela sam da položim FCE, CAE i CPE ispit. Nakon toga, odlučila sam se za studije na engleskom jeziku. Danas imam dve diplome, jednu sa Univerziteta Bocconi i drugu sa London School of Economics, i izuzetno sam zahvalna svojoj školi jer mi je pomogla da dostignem svoje ciljeve.

Nikola Ćurić, inženjer za proizvodnju nafte, PM Lucas Kazakhstan LLP


New Age School 5+ i znanje jezika koje sam tamo stekao su mi bili od izuzetne pomoći pri dobijanju posla, u okviru koga često putujem i provodim po nekoliko meseci u inostranstvu, svakodnevno radeći sa strancima.