Noć veštica u New Age School

U noći između 31. oktobra i 1. novembra u velikom delu sveta proslavlja se Noć veštica (eng. Halloween), a mi smo i ove godine odlučili da ovaj dan obojimo bojama Noći veštica i ukrasimo školu. Pogledajte kako to mi radimo.

Sjajno smo se zabavili, pojeli lizalice, a malo se i takmičili. Još jednom se po ko zna koji put pokazalo da upotreba IKT u nastavi daje nastavniku

prednost u odnosu na frontalnu nastavu, a mobilni telefoni postaju saveznici u usvajanju novog gradiva. Polaznici u grupi FCE-predavač Jelena Bibin na času uz Kahoot na Halloween času.

Kahoot je platforma za učenje u formi igrice, besplatna je za nastavnike, a za učenike ogroman izvor za zabavu, učenje i zanimljivo provedeno vreme.

U noći između 31. oktobra i 1. novembra u velikom delu sveta proslavlja se Noć veštica (eng. Halloween), a mi smo i ove godine odlučili da ovaj dan obojimo bojama Noći veštica i ukrasimo školu. Pogledajte kako to mi radimo. OVDE IDU SLIKE SKOLICE Sjajno smo se zabavili, pojeli lizalice, a malo se i takmičili. Još jednom se po ko zna koji put pokazalo da upotreba IKT u nastavi daje nastavniku prednost u odnosu na frontalnu nastavu, a mobilni telefoni postaju saveznici u usvajanju novog gradiva. Polaznici u grupi FCE-predavač Jelena Bibinna času uz Kahoot na Halloween času. Kahoot je platforma za učenje u formi igrice, besplatna je za nastavnike, a za učenike ogroman izvor za zabavu, učenje i zanimljivo provedeno vreme. OVDE IDE ONA JEDNA SA MOG CASA