Kraj školske godine

Priveli smo kraju još jednu uspešnu školsku godinu, tokom koje smo zabeležili puno lepih trenutaka, kreativnih radionica, seminara i odlazaka na polaganje Cambridge ispita. Započeli smo je 12. septembra, a poverenje nam je i ove godine ukazalo oko 600 polaznika, što ističemo sa velikim ponosom. Nastava se odvijala dva puta nedeljno po sat vremena u dogovorenim terminima i to na različitim lokacijama, koje su naši polaznici odabrali (Gimnazijska ulica, Bagljaš, Zeleno polje, Melenci, Elemir, Lukićevo, Stajićevo, Ečka). Kursevi za decu su bili osmišljeni prema posebnom planu i programu, a obuhvatali su i različite kreativne radionice koje su tematizovale posebne teme (Halloween, New Year, Happy Easter), jer se naši predavači svake godine trude da nastava ne bude monotona i dosadna, već interesantna i prilagođena dečijem uzrastu.

Kako je i ove školske godine naša škola nosilac sertifikata koji potvrđuje da je akreditovani centar za pripremu polaznika za polaganje Cambridge ispita, poverenje nam je ukazalo preko 70 polaznika koji su polagali ispit za željeni nivo. Tako smo imali prilike da sa našim polaznicima idemo u Beograd, kako bismo im pružili podršku na sam dan polaganja. Takođe, naspomenuli bismo da smo i ove školske godine imali preko 200 kandidata koji su polagali Aptis test i koji su postigli zaista izvanredne rezultate.

Ali, u našoj školi ne uče samo polaznici, već i predavači, koji su prisustvovali seminarima na različite teme, u cilju dodatnog profesionalnog usavršavanja.

Open Day je održan u martu, kada su roditelji mogli da prisustvuju časovima, kako bi stekli uvid na koji način se odvija nastava u našoj školi. Ovo je posebno bilo interesantno našim najmlađim polaznicima, koji su bili ponosni što pred roditeljima mogu da iskažu svoje stečeno znanje.

Da bi dobili sertifkat, naši polaznici su i ove godine radili Final test i možemo sa ponosom istaći da su ga svi položili i stekli pravo na diplomu. Dodela diploma je održana u junu uz zabavu, veselo raspoloženje i uz druženje sa predavačima.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim našim polaznicima koji su nam ukazali poverenje. Nadamo se da ćete biti deo naše škole i naredne školske godine. Želimo vam prijatan raspust i odmor. See you in September.

Kolektiv New age school 5+

newageschool kraj skolske 2023 godine