New Age School 5+

Škola stranih jezika
u Zrenjaninu

Pružamo kurseve stranih jezika pomoću modernih metoda nastave u
odlično tehnički opremljenim učionicama. Programe školovanja
neprekidno usklađujemo sa razvojem tržišta.

KONTAKT certified-by-british-council
british-council premium-plus-member.png member-of-the-british-council.png
girl-with-book

Usluge

Širok spektar usluga

Kursevi stranih jezika

Nudimo kurseve stranih jezika za decu i odrasle prema najsavremenijim evropskim standardima. Rad se obavlja u malim grupama od 5 do 8 polaznika, ali isto nudimo i mogućnost individualne i poluindividualne nastave.

KURSEVI
Međunarodni ispiti

Posebno poglavlje u radu naše škole je pripremanje polaznika za polaganje međunarodnih ispita, testova i sertifikata. Nudimo pripreme za engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, ruski, mađarski i srpski za strance.

ISPITI
Prevođenje

New Age School 5+ nudi brojne kurseve za učenje stranih jezika. Dok neki strani jezik ne savladate u potpunosti nudimo vam velik izbor profesionalnih usluga prevođenja dokumentacije koja vam je potrebna.

PREVOD
ceremony
18
GODINA
О NAMA

Dobrodošli u New Age School 5+

„New Age School 5+“ je počela sa radom školske 2006/2007 godine i za vrlo kratko vreme stekla veliki ugled osvojivši veliku ESOL nagradu za redom od 2007 do 2021. godine. Tadašnju ESOL nagradu „Big Provider“ je u tom periodu dodeljivao Britanski savet najuspešnijim školama stranih jezika na teritoriji jugoistočnog Balkana. Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših vrhunskih predavača koje odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Sve vreme će Vas pratiti u procesu učenja, uvek Vam izlaziti u susret i garantujemo Vam profesionalan i korektan odnos.

500
APTIS TESTOVA
GODIŠNJE
8000
POLAZNIKA
200
PREDAVAČA

Sa nama do Cambridge sertifikata

U našoj školi uspešno pripremamo polaznike za sve Cambridge ispite. Obezbeđujemo pomoć za prijavu ispita, savladavanje gradiva i kao konačan rezultat uspešnog rada dolazak do Cambridge sertifikata. Možemo se pohvaliti da više od 98% naših polaznika uspešno polože željene ispite .

ielts toefl aptis
teaching-knowledge-test business-english-exam esol

BLOG

Najnovije vesti

Evo šta naši polaznici imaju da kažu!

Naši klijenti