Cenovnik

CENA KURSA

Cena kursa zavisi od vrste kursa stranog jezika koji polaznik odabere. U ponudi imamo: individualni, poluindividualni ili grupni kurs. U cenu kursa uračunat je i sertifikat, koji se dobija po završetku odgovarajućeg kursa.

U cenu kursa nije uračunata nabavka udžbenika – cene određujemo po upitu, jer dobavljači zadržavaju pravo izmena cena, sa kojima mi usaglašavamo naše cene.

ODLOŽENO PLAĆANJE

Polaznicima  je omogućeno odloženo plaćanje: ukupan godišnji iznos školarine moguće je plaćati po izboru na 8 ili 10 rata – od septembra do juna. Pored navedenog, kursevi stranih jezika se mogu plaćati i avansno (odobravamo popust za avans), putem administrativne zabrane, čekovima građana ili gotovinski.

Kalkulator cene

 [caldera_form id=”CF582c191a8702b”]

Priloženi kalkulator cena je informativnog karaktera i prikazuje okvirne cene. Za svakog polaznika se formiraju konkretne cene, nakon prethodnog dogovora oko svih detalja pohađanja izabranog kursa. Nakon toga sledi potpisivanje ugovora.

VELIK BROJ DODATNIH POPUSTA

Odobravamo dodatne popuste za grupnu nastavu:

  • za sve polaznike koji više godina kod nas uče strane jezike,
  • za svakog polaznika koji pohađa bilo koja 2 kursa stranog jezika,
  • ako minimalno 2 člana istog domaćinstva pohađaju neki kurs stranih jezika,
  • za avansno plaćanje.

U slučaju da je polaznik prinuđen da odustane od kursa pre njegovog završetka – dužan je da isplati samo onaj deo časova koje je pohađao.