Mišljenja polaznika

Ivana Bugarin
Ivana Bugarin
Опширније
Zahvaljujući visokim standardima i detaljnoj pripremi za testiranje u školi New Age School 5+, uspela sam da položim FCE, CAE i CPE ispit. Nakon toga, odlučila sam se za studije na engleskom jeziku. Danas imam dve diplome, jednu sa Univerziteta Bocconi i drugu sa London School of Economics, i izuzetno sam zahvalna svojoj školi jer mi je pomogla da dostignem svoje ciljeve.
Aleksandra Zečić
Aleksandra ZečićDoktorant na Univerzitetu Gent
Опширније
Izuzetno znanje, zalaganje i podrška nastavnika u toku deset godina provedenih u ovoj školi pomogli su mi da, pre svega, savladam jezik na veoma visokom nivou i uspešno položim test za Certificate of Proficiency in English (CPE), a potom i da primenim stečeno znanje na studijama u inostranstvu. Master studije na engleskom jeziku sam završila na dva univerziteta, u Upsali (Uppsala Universitet) i Minhenu (Ludwig-Maximilians-Universität München), u okviru Erasmus Mundus Master Programme in Evolutionary Biology (MEME) i kao stipendista Evropske Unije. Trenutno sam na doktorskim studijama na Univerzitetu u Gentu (Universiteit Gent), gde proučavam fiziologiju starenja.
Nikola Ćurčić
Nikola ĆurčićInženjer za proizvodnju nafte, PM Lucas Kazakhstan LLP
Опширније
New Age School 5+ i znanje jezika koje sam tamo stekao su mi bili od izuzetne pomoći pri dobijanju posla, u okviru koga često putujem i provodim po nekoliko meseci u inostranstvu, svakodnevno radeći sa strancima.
Andrijana Grahovac i Lenka Obradović
Andrijana Grahovac i Lenka Obradović
Опширније
Učimo engleski već 8 godina. Naučile smo puno toga o engleskom jeziku i njihovoj kulturi, stekle smo znanje i nove prijatelje.
Sanja Rackov
Sanja Rackov
Опширније
New Age School 5+ je škola stranih jezika u kojoj zaposleni redovno unose inovacije u svoj rad. Nastava se realizuje u malim grupama po nastavnim programima prilagođenim evropskim standardima. Predavači pružaju mnogo znanja kroz različite oblike rada sa decom. Deca su motivisana za rad i rado dolaze na časove.
Jovana Ćurčin
Jovana Ćurčin
Опширније
Filip i Ognjen pohađaju engleski jezik. Filipu je 6 godina, a Ognjenu 2. Svaka pohvala za školicu, organizaciju i nastavnike. Od nas sve preporuke.
Lukić Milica
Lukić Milica
Опширније
Sve preporuke za New Age school na osnovu moje decenijske saradnje. Počeli smo da sarađujemo pre 15 godina kada sam radila kao predavač. U međuvremenu sam stekla licencu za TKT što mi je omogućilo da obučavam druge predavače u školi. I posle toliko godina, i dalje uspešno sarađujemo - sada sam angažovana kao sudski tumač za engleski jezik.
Igor Savin
Igor Savin
Опширније
Kombinovanjem igre i učenja moje dete brzo savladava engleski jezik i raduje se svakom sledećem času. Iako ima tek 5 godina Helena voli da uči engleski i brzo napreduje i zato bih preporučio svim roditeljima da upišu decu u New age school.