O nama

ulaz skolica.jpg

„New Age 5+“ je počela sa radom školske 2006/2007 godine i za vrlo kratko vreme stekla veliki ugled osvojivši veliku ESOL nagradu za 2007. do 2021. godinu. Tadašnju ESOL nagradu „Big Provider“ je u tom periodu dodeljivao Britanski savet najuspešnijim školama stranih jezika na teritoriji jugoistočnog Balkana.

Oni kasnije uvode nov partnerski program za škole stranih jezika pod nazivom „Addvantage“. U programu se na osnovu godišnjeg broja kandidata koji su uspešno položili neke od Kembridž ispita, školama dodeljuju bronzani, srebrni i zlatni statusi. Možemo se pohvaliti da smo već 2010 godine postali  Srebrni član Britanskog Saveta , Zlatni član od 2011 do 2015, Platinasti član 2016, Dijamantski član i prvi partner u Srbiji 2017 godine. Zbog naših dostignuća nagradili su nas sa Tier I+ za 2018-19 godinu, kao i za 2020, 2021 i 2022 godinu.

addvantage

Osim sjajne saradnje sa Britanskim savetom u Beogradu, takođe vrlo uspešno sarađujemo i sa Servantes institutom, Ruskim domom, Francuskim institutom i Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu. Shodno tome, spremamo sve zainteresovane kandidate za polaganje svih međunarodnih  ispita i sertifikata koje ove institucije nude u Srbiji.

Kako bi Vaši i naši uspesi bili zagarantovani, u radu koristimo visoke nastavne i obrazovne norme prilagođene evropskim standardima (Common European Framework of Reference, Council of Europe, Strasbourg, 2001.), a u nastavi se koriste isključivo originalni udžbenici, audio i video materijali renomiranih svetskih izdavača.

skola stranih jezika new age ko smo mi 1.jpg

Pružamo moderne metode nastave u odlično tehnički opremljenim učionicama,a programe školovanja neprekidno usklađujemo sa razvojem tržišta.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših vrhunskih predavača koje odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Sve vreme će Vas pratiti u procesu učenja, uvek Vam izlaziti u susret i garantujemo Vam profesionalan i korektan odnos.

Osim fakultetskih diploma, većina predavača poseduje i međunarodno priznate sertifikate iz oblasti poznavanja jezika ili metodike nastave. Redovno pohađaju seminare i treninge u cilju usvajanja i primene najsavremenijih metoda u nastavi stranih jezika.

skola stranih jezika new age ko smo mi 3.jpg
skola stranih jezika new age ko smo mi 2.jpg
skola stranih jezika new age ko smo mi 4.jpg

Nekoliko predavača u školi poseduje i licencu Britanskog saveta za održavanje TKT Essentials kurseva. To su kursevi metodike nastave engleskog kao stranog jezika kojim se stiče praktično znanje za rad u učionici.

Osim stručnog kadra, naš sekretarijat je takođe veoma profesionalan, ljubazan i predusretljiv. Oni predstavljaju Vaš prvi kontakt sa našom školom i potpuno smo svesni činjenice da nas na taj način sve prezentuju. U svakom trenutku su spremni i sposobni da Vam dogovore na sva pitanja i nedoumice, kao i da Vas posavetuju i upute prilikom prvog dolaska.