Prevod

New Age School 5+ nudi brojne kurseve za učenje stranih jezika. Dok neki strani jezik ne savladate u potpunosti nudimo vam velik izbor profesionalnih usluga prevođenja dokumentacije koja vam je potrebna.

PISMENI PREVODI

obezbeđujemo vam brz, kvalitetan prevod,  u dogovorenom roku i po povoljnim cenama.  Naši zaposleni ili eksterni saradnici vrše kvalitetan prevod različite dokumentacije – svih vrsta ugovora, ličnih dokumenata, medicinske dokumentacije ili bilo kojih drugih stručnih tekstova. Tokom prethodnih više od 15 godina rada velik broj korisnika – kako privatna tako i pravna lica je koristio naše usluge prevođenja i zbog pozitivnog uskustva redovno vršimo prevode za njihove potrebe.

U našoj školi je za vrlo kratko vreme moguće da dobijete prevedenu dokumentaciju; veoma kvalitetno a po povoljnim cenama. U tekstovima pored prevoda, vršimo i lekturu i korekturu.

PREVOD TEKSTOVA

je moguć sa brojnih stranih jezika a isto tako i sa srpskog na neki strani jezik – pri čemu garanrujemo efikasnost, brzinu, pristupačnu cenu i poštovanje dogovorenih rokova. Garantujemo visok kvalitet usluga, poverljivost informacija, ali i povoljne uslove plaćanje. Brzina prevođenja dostavljene dokumentacije/tekstova svakako da zavisi od dužine i obima stručnosti teksta ali svaki dogovoreni rok ispoštujemo.

PREVODI SUDSKIH TUMAČA ZA STRANE JEZIKE

Sarađujemo sa brojnim zvaničnim sudskim tumačima za različite jezike zbog čega možemo da vam omogućimo brz, tačan i povoljan prevod sa overom zvanično priznatih sudskih tumača.

prevod.jpeg

 

USMENI PREVODI SA STRANIH JEZIKA

Usmeno prevođenje podrazumeva konsekutivne i simultane prevode za vaše lične ili poslovne potrebe

Kontaktirajte nas

Za sve dodane informacije u vezi sa cenovnikom i načinima plaćanja, kontaktirajte nas na :