Međunarodni ispiti

Posebno poglavlje u radu naše škole predstavlja pripremanje polaznika za polaganje međunarodnih ispita, testova i sertifikata. Nudimo pripreme za engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, ruski jezik, mađarski jezik i srpski za strance.

Za više informacija o pojedinačnim sertifikatima i ispitima po CEFR nivoima pogledajte PDF.

U dosadašnjem radu se naša škola izuzetno dobro istakla na ovom polju i nameravamo da nastavimo sa sjajnim rezultatima. (Više o našim uspesima i priznanjima pogledajte ovde.)

Izuzev nekoliko kurseva iz naše ponude, većina je koncipirana tako da polaznike ciljano vodi ka nekom od ponuđenih ispita, testova ili sertifikata. Naši polaznici redovno i obavezno bivaju testirani tokom školske godine kako bi se ustanovio njihov napredak i procenila mogućnost izlaženja na neki ispit.

Na nama je da damo predlog i savet, a na Vama da donesete krajnju odluku. Možete biti sigurni da ćemo Vas profesionalno sprovesti kroz ceo proces pripreme i omogućiti Vam da znate kako će ispit izgledati, tako da neće biti iznenađenja u poslednjem trenutku.

U saradnji sa Britanskim savetom organizujemo preliminarano testiranje za neke od ESOL (tj CELA) ispita Kembridž univerziteta na godišnjem nivou,a pre rokova u kojima je inače dostupno polaganje istih.

Kako biste znali da li ste već spremni za polaganje nekih od međunarodnih sertifikata, dođite do nas da Vas testiramo i konsultujemo.