Odrasli

Koja je grupa najbolja za mene?

Odrasli polaznici su podeljeni u grupe na osnovu nivoa znanja, Prilikom upisa svi kandidati se testiraju kako bi se formirale adekvatne grupe za nastavu.

Koja je dinamika nastave?

Nastava se održava 2 puta nedeljno po 90 minuta, a kurs traje 60 susreta, odnosno 8 meseci. Radi se u malim grupama od 5 do 8 polaznika, a akcenat nam je na usmenom izražavanju, odnosno komunikaciji na engleskom jeziku tokom celog časa. Pored visokog nivoa usmenog izražavanja, posebnu pažnju pridajemo i pisanju, a jednako su zastupljene i veštine slušanja i razumevanja tekstova sa gramatičkim konceptima.

Časovi se održavaju radnim danima, ali nudimo i mogućnost rada subotom. Nastava je uglavnom u večernjim terminima, ali su dostupni i prepodnevni i rani popodnevni termini.

new-age-school-kurs-engleskog-srednjoskolci-002

Da li mogu i brže do diplome?

Da, moguće je i brže završiti kurs. Pored redovne dinamike rada, na raspolaganju su i intezivni kursevi, individualna i poluindividualna nastava. Intezivni kursevi traju 3-5 meseci. održi se 30-40 susreta po 90 minuta.

Osim toga, od školske 2014/2015. godine u program škole uvršteni su i letnji intenzivni kursevi, u okviru kojih je moguće svoje znanje jezika usavršiti na brz i efikasan način, a nakon čega se takođe dobija zvaničan sertifikat o pohađanju i uspešnom završetku kursa.

Priprema za Cambridge ispite

Polaznicima nudimo polaganje međunarodno priznatih ispita,a nastavni materijal koji se obrađuje na kursevima engleskog jezika ciljano sve polaznike vodi ka Kembridž ispitima.

Kembridž ispiti koji se mogu polagati su: KET, PET, FCE, CAE i CPE. Naša škola takođe sprema kandidate i za polaganje internacionalnih testova IELTS, TOEFL, BEC kao i TKT.

Kako se prati napredak u nastavi?

U toku školske godine polaznici se redovno testiraju,a njihov rad prate matični predavač i direktor nastave. Po završetku kursa svi polaznici polažu završni ispit, APTIS test, za koji dobiju sertifikat.

Business English – Poslovni engleski

Kod nas možete usavršiti vaše znanje engleskog jezika neophodnog u poslovnoj korespodenciji. Poznavanje poslovnog engleskog jezika omogućiće vam laku komunikaciju sa partnerima iz inostranstva, posetu sajmovima, kongresima i svim ostalim dešavanjima u inostranstvu, vezanim za vaš posao i vašu struku.

unnamed 6.png
unnamed 8.png
unnamed 7.png
Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenovnikom i načinima plaćanja, kontaktirajte nas na :