Kursevi jezika

Nudimo kurseve stranih jezika za decu i odrasle prema najsavremenijim evropskim standardima. Rad se obavlja u malim grupama od 5 do 8 polaznika, ali isto nudimo i mogućnost individualne i poluindividualne nastave.

images newage content kursevi jezika new age school kursevi stranih jezika 001.jpg
images newage content kursevi jezika new age school kursevi stranih jezika 002.jpg
images newage content kursevi jezika new age school kursevi stranih jezika 003.jpg

U našoj školi su zastupljeni:

Kursevi engleskog jezika su koncipirani kao opšti kursevi (za predškolce, osnovce, srednjoškolce i odrasle) i specijalizovani kursevi (metodika nastave engleskog jezika, konverzacijski engleski, poslovni engleski, engleski za oblast prava, turizam, bankarstvo, finansije, marketing, menadžment, itd).

Takođe pripremamo đake za upis u Filološku gimnaziju, Filološki fakultet kao i za pripremu za polaganje ispita stranog jezika na falkutetima i višim školama. Nudimo i posebno koncipirane kurseve u vidu nastavne pomoći učenicima pri savladavanju redovnog školskog gradiva.

U okviru škole postoji i radionica opšte kulture koja se izvodi isključivo na srpskom jeziku. Namenjena je svim uzrastima i u njoj se polaznici pripremaju za polaganje prijemnih ispita na fakultetima, uče logičkom razmišljanju i kreativnom pisanju i upućuju se u osnove razumevanja i učenja.